Hartelijk Halderberge 2020 gelezen door gids Mark Buijs.
Hartelijk Halderberge 2020 gelezen door gids Mark Buijs. (Foto: Simone Konings)

Ontdek Halderberge met de activiteitenkrant

OUDENBOSCH - Afgelopen week verscheen traditiegetrouw de speciale Hartelijk Halderberge krant van de Bode. Dit jaar geen krant met evenementenagenda, maar wel een editie bomvol leuke activiteiten.


Fietsen, wandelen, cultuur, natuur, avontuur, aan leuke activiteiten in Halderberge geen gebrek. Het mooie is dat het een onontdekt stukje Brabant is. Het is er rustig, dus je hebt de ruimte om te genieten. Ideaal in een tijd dat we samen de 1,5 meter moeten hanteren. Met deze krant heb je geen excuus meer om niet op pad te gaan, midden in de krant vind je zelfs de wandeling door Oudenbosch waarmee je al veel pareltjes ontdekt.

Stadswandelingen groot succes
Vorige zomer startte Visit Halderberge in samenwerking met de gidsen van Saint Louis en andere enthousiastelingen een gegidste wandeling door Oudenbosch. Het bleek een groot succes.
Er volgden veel positieve reacties, het verhaal van Oudenbosch vertelt door een local vinden bezoekers erg verrassend. Ook voor dit voorjaar en de zomermaanden stonden groepen gepland. Deze hebben helaas niet plaats kunnen vinden i.v.m. het coronavirus.

Digitale gids
Loop de wandeling zelf met een digitale gids.
Visit Halderberge wilde toch bezoekers de mogelijkheid geven om kennis te maken met dit bijzondere dorp. Ze ontwikkelden een digitale stadswandeling met een app. Gids Mark Buijs dook dan ook de studio in om deze wandeling in te spreken. Hij raadt iedereen die Oudenbosch bezoekt aan de wandeling een keer te lopen. “Oudenbosch is een stadje op dorpsformaat, je hebt alles om de hoek”.

Ook met Mark op pad?
Download gratis de IZI.travel app. Liever zonder telefoon wandelen? Pak de middelste pagina’s uit deze Hartelijk Halderberge bewaareditie of haal een exemplaar op bij het Toeristisch Informatie Punt in het station van Oudenbosch.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>