Nog één nachtje slapen... en dan mag de sportschool weer open!

Sinds 11 mei staat sportinstructrice Charona weer voor de sportgroepen van Halderberge Vitaal. Buiten natuurlijk, weer of geen weer en altijd even fanatiek. Toch is ze dolblij dat ze vanaf 1 juli ook weer de sportzaal in kan duiken met alle leden. "We blijven ongeveer de helft van de lessen buiten geven, want dat is ook wel lekker hoor. Maar voor alle fitnessfanaten is het fijn dat ze weer lekker aan de gang kunnen in de zaal." 


In de tijd van de lockdown, heeft Charona 'haar' leden erg gemist. "Ik mis de kindjes in de zomervakantie altijd al, laat staan nu! Het contact met de mensen, jong en oud, dat is zo ontzettend leuk. Ik was al blij dat een groot deel vanaf 11 mei alweer kwam, maar na 1 juli kan eigenlijk iedereen weer komen. Ook die fitnessfanaat die zich lekker uit wil leven op de apparaten. We hebben heel veel lessen buiten gedaan, zelfs in de stromende regen. Maar ja, dat fitness-materiaal kan tegen een stootje, maar twee uur in de regen? Laten we dat maar niet doen. Nu hebben we met de groepslessen ook weer de keuze om naar binnen te gaan bij slecht weer. We worden een soort van hybride sportschool", lacht ze.

De sportzaal is helemaal coronaproof ingericht met looprichtingen en vakken. "Iedereen blijft lekker in zijn eigen vak. Duidelijk en simpel. We hebben het zelfs zo gedaan dat er meer dan anderhalve meter tussen de sporters zit dus kan iedereen weer met een gerust hart meedoen. Ik kan niet wachten!"

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>