Halderbergse adults only-camping populair in coronatijd
Foto:

Halderbergse adults only-camping populair in coronatijd

Sandra Visser-Koghee is samen met haar man Chris zijn de trots eigenaar van camping De Nieuwe Riet in Oud Gastel. Het is een adults only-camping. Hun gasten genieten er van de rust, de vogeltjes en de ruimte. De camping is altijd al populair, maar deze zomer is De Nieuwe Riet veelal volgeboekt.


"Wij hebben eigenlijk van begin af aan gekozen voor het adults only-concept. Geen kinderen, wel honden", zegt ze lachend. "Vooral in deze tijd weten ouderen de weg naar onze camping te vinden. Ze gaan liever niet naar het buitenland, maar willen wel op vakantie. Kampeerders hebben bij ons grote plekken, waardoor ze zich veiliger voelen dan in de stad op hun flatje."

"Hier genieten ze van de ruimte, een goed boek, de vogeltjes, een wandeling, een goed boek en een mooi stukje vlees op de barbecue. De sfeer is hier altijd al rustig en relaxed, mensen zijn hier veelal op zichzelf, maar je merkt wel dat onze gasten er echt aan toe zijn om weer even op vakantie te zijn. Hier genieten ze op en top van het leven. Dat is mooi om te zien. Grappig is ook dat onze gasten vaak verbaasd zijn over de prachtige omgeving. Hoe vaak we horen: We hoeven eigenlijk niet eens naar Frankrijk! Gasten zeggen ook vaak dat het hier mooier is dan op de Veluwe. Dat is natuurlijk fantastisch om te horen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het alsnog een hele fijne zomer voor onze gasten gaat worden. We waarderen het vakantiegevoel in ieder gevoel nog meer dan anders!" 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Bloembinder (ster)

Heesch

Lieve OPPAS gezocht

Zundert

Banden monteur

Klundert

Bezorger Altena Nieuws

Hank, Wijk en Aalburg, Nieuwendijk, Werkendam

Diverse functies

Drunen