Foto:

Ronald en Brenda van Heijningen; van roadtrippen in Mexico naar camping De Pekelinge

Een rondreis van drie weken door Mexico. Dat waren de zomerplannen van 2020 voor Brenda van Heijningen - Fayaars uit Hoeven. Door corona liep dat even anders dan gepland. Brenda, haar man Ronald en hun kinderen Ziva en Vigo brengen nu hun vakantie door op camping De Pekelinge in Oostkapelle.


"We wilden heel graag nog een grote rondreis maken met onze kindjes. Nu kon dat nog mooi buiten de schoolvakanties, omdat onze oudste nog niet leerplichtig is. We hadden vijf hotels in Mexico geboekt om zo veel verschillende dingen te kunnen zien en doen. Eind maart moesten we de knoop doorhakken. Gaan we wel of gaan we niet? Vanwege het negatief reisadvies hebben we besloten het niet te doen. Geen leuke keuze, want we hadden er echt naar uit gekeken."

Nu viert het gezin vakantie op camping De Pekelinge in Oostkapelle. "Inderdaad nogal een verschil met Mexico. We hebben de sombrero wel meegesleept. Leuk voor de foto's ", zegt Brenda lachend. "Ik moet eerlijk zeggen dat toen we in de regen arriveerden, ik wat minder vrolijk was hoor. Maar ach, we zijn lekker met zijn vieren weg en dat is ook wat waard. Beter iets dan niets, zullen we maar zeggen. De weersvoorspellingen zijn niet al te best, maar gelukkig is hier ook wel een binnenspeeltuin en dat soort dingen. Of we volgend jaar alsnog de rondreis gaan maken? Dat moeten we nog even bekijken. Eerst van deze vakantie genieten."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>