Foto:

Nedrobaba organiseert lasergamen in het Gastels bos

  algemeen

OUD GASTEL - Afgelopen zaterdag heeft wijkvereniging Nedrobaba zich ingezet voor een actieve middag in het Gastels bos.


Welk kind maak je nou niet blij met een uur lang net als de held in de film rond te springen met een geweer. Veel kinderen doen dit regelmatig natuurlijk achter de computer, maar het is natuurlijk veel leuker om dit met een grote groep in een niet geprogrammeerde omgeving te doen. Twee teams streden tegen elkaar, waarbij tactisch denken, samenwerken en actief blijven de sleutelwoorden waren. Ons mooie speelbos leent zich hier natuurlijk geweldig voor. Met wat extra schermen waren er genoeg plaatsen om je achter de verschuilen om het spel zo succesvol mogelijk te kunnen spelen. De jongere kinderen ontvingen na afloop een oorkonde.

Het doel was om onze jeugd inclusief de introducés die ze meenamen een gezellige en actieve middag in de buitenlucht te geven. Juist voor de jeugd met de leeftijd 9 t/m 16 is het niet altijd even gemakkelijk om activiteiten te organiseren die aansluiten op hun interesses. Maar we merken dat hier juist wel behoefte aan is, we zien het als een leuke uitdaging om ook hen te prikkelen en te motiveren om aan onze activiteiten deel te nemen. Laser gamen was een letterlijk schot in de roos, al snel zaten we aan 100 inschrijvingen! Als wijkvereniging proberen we juist in deze tijd de jeugd toch te vermaken. Dankzij onze trouwe sponsors kunnen wij dit soort activiteiten organiseren.

Save de date

Kort na de zomervakantie zijn we dan ook weer terug met een gezellige Quiz-avond, deze zal georganiseerd worden op 19 september. Deze zal garant staan voor een gezellig avondje uit (met natuurlijk alle maatregelen in acht nemend). Houd deze datum dus alvast vrij en denk alvast na over een team!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief