De opbouw is begonnen.
De opbouw is begonnen. (Foto: Rochus)

Mogelijk toch nog activiteit voor Pullingteam Rocky dit jaar

  algemeen

HOEVEN - Na weken van stilte i.v.m. de corona prikkelingen en de wedstrijden die 1 voor 1 werden gecanceld is er nu veel nieuws te melden over en van het Tractorpullingteam Rocky.


Per 1 juli zijn wedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Hierbij mag publiek aanwezig zijn. Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. In beginsel mogen er buiten maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn.

Nu de touwtjes wat losser gaan en we 2 weken geleden met de nodige kippenvel momenten gekeken hebben naar live Pulling against corona in Zweden, kan het zomaar zijn dat het spreekwoord “goed voorbeeld doet goed volgen” zal opgaan.

Er zijn signalen dat men ook zoiets in Nederland wil gaan organiseren. Zodra dit werkelijkheid wordt en er meer informatie vrijkomt, zullen wij dit via Facebook en Nieuwsbrief mededelen.

In de werkplaats is een versnelling bijgezet om Rocky wedstrijd gereed te maken, want mocht er zich een mogelijkheid voordoen om te testen, dan zullen wij dit niet laten.

Op Facebook heeft u ook de vorderingen kunnen volgen van onze Kubota RTV. Na het opmeten van de te vervangen onderdelen komen deze nu 1 voor 1 binnen. Tevens zullen de gereinigde onderdelen stap voor stap in elkaar worden gezet en dan zal alles worden samengevoegd tot één geheel en kunnen we hopelijk weer jaren genieten van iets moois.

Ook Martijn Moes is aan het verbouwen aan zijn miniatuur truck met wipkar. Al de elektronica zal vervangen worden en ook zal straks het originele V8 Scania geluid te horen zijn. Zodra er bewegende beelden/ geluiden zijn, zullen deze geplaatst worden op onze Facebookpagina.

Waar afgelopen weekend “Master Barend” en steun en toeverlaat Manda 28 jaar bij elkaar zijn, hebben we nog meer feestelijke mededelingen (namens het team en aanhang nogmaals van harte gefeliciteerd).

Deze week hebben wij ook de 9000ste volger mogen verwelkomen op onze pagina. Dit kunnen er nog veel meer worden als u uw vrienden uitnodigt voor onze pagina. Op de hoofdpagina kunt u dit doen, zo maakt u niet alleen ons maar ook de sport bekender en worden we 1 grote Pulling familie.

Wat we helaas in Made, tijdens Powerweekend Made, niet hebben kunnen vieren is het 30 jarig bestaan van Pullingteam Rocky, maar wat in het vat zit verzuurt niet!

De Rocky International Harvester paracord armbanden zijn gemaakt. Diverse kleurstellingen en types zijn leverbaar. Heeft u interesse in een armband, via een PB op onze Facebook of via l.rochus@chello.nl kunt u ze bestellen.

Op 13 juni was Superfan Steven de Jong aanwezig in de werkplaats, van zijn ouders had hij voor zijn 12e verjaardag een shirt en Hoodie met handtekening van “the Master” Barend gekregen. Natuurlijk mocht een rondleiding op de Heul en plaatsnemen op Rocky niet ontbreken. Nogmaals namens het team, heel hartelijk gefeliciteerd.

Afgelopen dagen ontvingen wij diverse vakantie / Rocky gerelateerde foto’s. Heeft u een leuke foto met een Rocky gehalte, stuur deze gerust en laten we als familie genieten hiervan.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief