Foto:

Hoeven krijgt permanent outdoor beachvolleyterrein

HOEVEN - Een lang gekoesterde wens voor een eigen HOVOC beachcourt gaat realiteit worden. Dat laat bestuurslid Tom van den Hout weten. Er komen binnen heel korte tijd twee complete beachvelden op het terrein van korfbalvereniging Springfield. De velden komen achter het kunstgrasveld parallel aan de voetbalkantine van VV Hoeven.


"Samen met een aantal leden hebben we met het korfbalbestuur gesprekken gevoerd. Met een goede vriendschap, verstandhouding en gezamenlijke doelen als basis hebben we eerder dit jaar een akkoord bereikt en ook direct de volgende stap gezet in de financiering ervan. We hebben (lokale) aannemers en sponsoren bereidt gevonden te helpen en zo een mooie samenwerking gevormd. Met dit plan hebben we bij de lokale Rabobank subsidie aangevraagd én uit alle aanmeldingen ook toegewezen gekregen! 4000 euro voor de aanleg van ons plan", aldus Tom.

Geweldige faciliteit 

Lang hoeven de volleyballers niet te wachten. De velden worden namelijk deze zomer nog opgeleverd. "We hopen dit jaar nog net een paar keer te kunnen beachen. Een ding is zeker, we krijgen er een geweldige faciliteit bij. Wij zijn ervan overtuigd dat het voor de eigen leden een absolute meerwaarde heeft en het nieuwe leden gaat aantrekken!"

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>