Foto:

Staatssecretaris bezoekt leerwerkbedrijf WVS en distributiecentrum in Oud-Gastel

OUD-GASTEL - Staatssecretaris Bas van ’t Wout heeft zijn eerste werkbezoek afgelegd. Hij bracht onder andere een bezoek aan leerwerkbedrijf WVS en aan distributiecentrum Forever Direct op het Halderbergse deel van Borchwerf.


Van 't Wout is geen onbekende in West-Brabant. Hij komt zelf namelijk uit Hoeven. Sinds 2012 zit Van 't Wout in de Tweede Kamer en dit jaar heeft hij Tamara van Ark opgevolgd als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het bezoek aan de WVS en Forever Direct past dan ook perfect binnen zijn portefeuille. 

“Ongelofelijk goed om te zien hoe deze twee bedrijven samenwerken. Sociale ontwikkelbedrijven hebben de kennis en kunde in huis om mensen met een arbeidsbeperking te begeleiden naar en vervolgens ook op de werkvloer van werkgevers. WVS en Forever Direct zijn daar een mooi voorbeeld van. De medewerkers zijn met recht trots op hun werk. Het was heel waardevol hen persoonlijk te spreken over hun ontwikkeling, soms worsteling, maar bovenal hun plezier in het werk. En natuurlijk extra leuk dat dit eerste bezoek aan mijn eigen gemeente was.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>