Brouwerij 't Meuleneind neemt tap over bij Bovendonk
Foto: Johan Wagenmakers

Brouwerij 't Meuleneind neemt tap over bij Bovendonk

HOEVEN - Het jaarlijkse bierfestival in Hoeven kon dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Toch laat Joost Dommisse van Brouwerij 't Meuleneind het er niet bij zitten. Samen met Bovendonk wordt op 8 augustus alsnog een kleine activiteit georganiseerd.


"Met pijn in ons hart moesten we Speciaalbierfestival Hoeven 2020 een jaartje verplaatsen, maar we wilden 8 augustus toch niet helemaal leeg laten", aldus Joost Dommisse. Daarom wordt op 8 augustus een Tap Take-Over georganiseerd in Bovendonk. 

Het terras gaat die dag om 11.00 uur open en om 13.00 uur neemt Brouwerij 't Meuleneind de tap tijdelijk over. Deze keer dus geen keuze uit meer dan tien brouwers uit de hele regio, maar gewoon één lokale en vertrouwde brouwer. "Geen festival, maar gewoon extra keuze uit de bieren van Bovendonk en dus 't Meuleneind. We zullen ongeveer vijftien verschillende bieren meenemen om te proeven." Daarbij gaat het om het gehele assortiment van Brouwerij 't Meuleneind.

Kijk voor meer informatie hier.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>