Hitteprotocol in werking bij Saver: containers vanaf 07.00 uur opgehaald
Foto:

Hitteprotocol in werking bij Saver: containers vanaf 07.00 uur opgehaald

ROOSENDAAL - Afvalinzamelaar Saver gaat vanaf donderdag 6 augustus werken met het hitteprotocol. Dat houdt in dat medewerkers al vroeg op pad gaan om containers te legen, namelijk vanaf 07.00 uur. Saver roept inwoners dan ook op om hun container voor 07.00 uur aan straat te zetten.


"Gezien de hittegolf die vanaf donderdag 6 augustus Nederland bereikt, treedt bij ons de aankomende periode het hitteprotocol in werking", aldus de afvalinzamelaar. Belangrijkste boodschap aan inwoners van de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal en Woensdrecht is: zet uw container de aankomende periode’s ochtends vóór 7.00 uur al aan straat en houd de website of de Afvalwijzer app van Saver in de gaten als de temperatuur boven de 30 graden Celsius uitkomt. 

Het belangrijkste doel van het hitteprotocol van Saver is het creëren van prettigere werkomstandigheden voor de medewerkers. Aankomende donderdag is het de eerste keer dat het hitteprotocol in werking treedt. Naar verwachting zal de zeer warme periode zo’n twee weken aanhouden. Uiteraard communiceert Saver via de website, de Afvalwijzer app en via haar Facebookpagina altijd de laatste stand van zaken.

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>