UFO Meldpunt Nederland neemt afstand van Robbert van den Broeke
Foto: Robbert van den Broeke

UFO Meldpunt Nederland neemt afstand van Robbert van den Broeke

HOEVEN - UFO Meldpunt Nederland roept volgers van Robbert van den Broeke op om de zelfbenoemde paragnost uit Hoeven te ontvolgen. Aanleiding voor het meldpunt is een Facebookpost van Van den Broeke. Daarin beweerd hij een UFO waargenomen te hebben in Oudenbosch. "Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat dit een Photoshop knutselwerkje is", aldus het UFO meldpunt.


Robbert van den Broeke zegt zelf in zijn Facebookpost dat hij langs de 5G-zendmast reed waar hij eerder met Dennis Schouten van Powned een uitzending heeft opgenomen. "Toen ik daar arriveerde kreeg ik een enorme drang om een foto van de 5G zendmast te maken", stelt hij. "Met het blote oog was er niets te zien maar bij het terugkijken naar de foto's is er duidelijk een Yahyels ruimteschip van het buitenaardse ras Yahyels te zien. Op sommige foto's is zelfs een soort lichtstraal te zien die naar de 5G zendmast gaat", stelt Van den Broeke.

De komst van de UFO zou volgens Van den Broeke te maken hebben met de activatie van 5G-netwerken van KPN en T-Mobile. "Ik krijg zelf door als medium van de goedwillende buitenaardsen dat 5G gevaarlijk is. Het tast onze hersenen aan, het kan alzheimer veroorzaken en kanker. Ik denk dat buitenaardsen ons met deze foto's wakker willen schudden."

UFO Meldpunt Nederland kan zich daar niet in vinden. "Robbert van den Broeke is een zelfbenoemd paragnost, heler en buitenaards contact. Ondanks dat hij regelmatig door de mand is gevallen, heeft hij nog steeds duizenden volgers op Facebook en Youtube. Hopelijk komt daar met zijn laatste stunt een einde aan, want je hoeft geen expert te zijn om te zien dat dit een Photoshop knutselwerkje is. Kortom: Ontvolg deze oplichter onmiddelijk; hij staat serieus onderzoek naar het ufo-verschijnsel in de weg."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>