Geen vergunning voor Superfast, evenement lastminute afgelast
Archieffoto: Luuk Koenen/SQ Vsion
Archieffoto: Luuk Koenen/SQ Vsion (Archieffoto: Luuk Koenen/SQ Vsion )

Geen vergunning voor Superfast, evenement lastminute afgelast

BOSSCHENHOOFD - Het exclusieve auto-event Superfast is afgelast. Het laatste weekend van september zou het evenement waarin supercars, hypercars en exclusieve auto's centraal staan worden gehouden op Breda International Airport in Bossche hoofd. De gemeente Halderberge verleent vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen in de regio echter geen toestemming waardoor de organisatie het event lastminute heeft afgelast.  


Superfast. Dat is de naam van het splinternieuwe evenement dat de 26ste op Breda International Airport in Bosschenhoofd gehouden zou worden. Eigenaren en liefhebbers van supercars kunnen op deze dag hun hart ophalen bij de honderden supercars, hypercars en exclusieve auto’s die op het vliegveld te aanschouwen zouden zijn. Op de landingsbaan en taxibanen waren dragraces en andere sportieve activiteiten gepland, aangevuld met shops, stands, lifestyle en nog veel meer. 

De organisatie laat nu echter weten dat het event is afgelast. "Onlangs ontvingen we het bericht van de gemeente Halderberge dat publieksevenementen de komende weken geen vergunning gaan krijgen vanwege oplopende besmettingen in de regio", zo laat men weten. De organisatie is het duidelijk niet eens met de keuze. "Waar we in andere veiligheidsregio's wel veilig en met goede protocollen kunnen organiseren, wordt hier een ander beleid gevoerd waar men alle risico's uit de weg gaat. We hebben dat te respecteren en kunnen niet anders dan het evenement SuperFast uitstellen naar 2021. Zodra wij denken, dat het weer kan zullen we ons weer melden: dit jaar zien we dat niet meer gebeuren." Mensen die al een kaartje hebben gekocht, hebben een e-mail ontvangen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>