Afbeelding
Foto: Politie

Man (53) uit Bergen op Zoom vernielt ruiten van gemeentevoertuig van de gemeente Halderberge

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

OUDENBOSCH - Een 53-jarige man uit Bergen op Zoom is in Oudenbosch aangehouden, nadat hij de ruiten van het dienstvoertuig van de Buitengewoon Opsporingsambtenaren waren met een steen had vernield. 

Vrijdagmiddag rond 16.15 uur ontving de politie een melding van de handhavers van de gemeente Halderberge. Ruiten van het dienstvoertuig van de Buitengewoon Opsporingsambtenaren waren met een steen vernield. De auto van de handhavers stond geparkeerd in de Parklaan in Oudenbosch. De man die van het feit verdacht werd bleek nog ter plaatse te zijn. Hij is op heterdaad aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ging om een 53-jarige man die woonachtig is in Bergen op Zoom. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en is daar in verzekering gesteld. De man moet nog gehoord worden, dat zal zaterdag gebeuren. Er is nog niet bekend waarom de man de ruiten vernielde.

Er zijn camerabeelden van het gepleegde feit, die zullen worden bekeken door de politieagenten die onderzoek doen naar de zaak. De BOA’s hebben aangifte gedaan namens de gemeente.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief