AED voor Josee Vleugel dankzij crowdfunding
Foto: B Meulenbeld

AED voor Josee Vleugel dankzij crowdfunding

OUDENBOSCH - Josee Vleugel heeft mede dankzij een crowdfunding-actie een AED in haar auto. Ze werkt met politie- en speurhonden veelal op plaatsen waar geen AED voorhanden is en om die reden besloot de inwoonster van Oudenbosch in actie te komen. 


"Sinds enige tijd heb ik een geldig EHBO en reanimatie diploma", vertelt Vleugel. "Ik ben dan ook als burgerhulpverlener aangemeld bij hartslag.nl. Inmiddels heb ik al een aantal oproepen ontvangen waar ik op gereageerd en ter plaatse ben gegaan. Ik moest dan echter eerst ergens een AED ophalen. Dit kost tijd. Daarbij ben ik natuurlijk ook actief met mijn politie-en speurhonden en ben vaak op plaatsen waar geen AED voor handen is. Ik wilde dan ook zelf een AED voor in de auto aanschaffen om zo nog sneller en op elke plaats, in mijn woonomgeving maar ook oefenterreinen, onderweg, op speurweiden; kortom daar waar niet standaard een AED voorhanden is, anderen te kunnen helpen", zo legt ze uit. 

AED-apparaten zijn echter erg duur dus besloot Vleugel hulp in te schakelen. En die kreeg ze. "De aanschaf van een AED is behoorlijk prijzig. Gelukkig heb ik nu met gedeeltelijk crowdfunding en een erg aardige leverancier alvast een AED voor onderweg kunnen aanschaffen zodat overal snel hulp verleend kan worden."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>