Leerling BS Uniek in Hoeven besmet met coronavirus
Foto: Shutterstock

Leerling BS Uniek in Hoeven besmet met coronavirus

HOEVEN - Een leerling van basisschool Uniek in Hoeven is besmet met het coronavirus. Dat laat het schoolbestuur weten. Het gaat om een leerling uit groep 7. ‘Na overleg met de GGD heeft het op dit moment geen consequenties voor onze leerlingen en werknemers’, zegt men.  


Gisteren is de leerling uit groep 7 positief getest is op COVID-19. Direct zijn de leerlingen en ouders van de groepen 7 en 8, die regelmatig samenwerken, op de hoogte gesteld. Donderdagmiddag werden ook de ouders van kinderen uit andere groepen geïnformeerd. “Zowel de ouders van de desbetreffende leerling als school hebben contact gelegd met de GGD. Na overleg met de GGD heeft het op dit moment geen consequenties voor onze leerlingen en werknemers. Deze leerling is maandag, dinsdag en woensdag voor de herfstvakantie gedeeltelijk nog op school geweest en is hierna in quarantaine gegaan. Tijdens de aanwezige tijd op school was hij/zij klachtenvrij. Het desbetreffende gezin zit in quarantaine en zij hebben gelukkig alleen milde klachten. De quarantaineperiode die door de GGD is vastgesteld is. loopt tot vandaag 22 oktober”, aldus de directie van BS Uniek die ouders adviseren hun kinderen extra in de gaten te houden. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>