Walk Through Receptie voor Marcel en Marcella

Walk Through Receptie voor Marcel en Marcella

HOEVEN - Een bijzondere huwelijksdag voor Marcel (52) en Marcella (35) uit Oudenbosch. Ze stapten na een relatie van 10 jaar in het huwelijksbootje onder toeziend oog van Chelsey (19), Daan (8) en Sem(5). Ondanks de huidige maatregelen wilden ze toch graag hun dierbaren zien en hielden daarom een Outdoor Walk Through Receptie. “We hebben ondanks alle stress en teleurstellingen van te voren een onwijs fijne, gezellige en vooral liefdevolle trouwdag gehad, samen met alle mensen die ons lief zijn!”, zeggen Marcel en Marcella.

“Na tien jaar samen wilden we graag onze liefde voor elkaar bezegelen met een huwelijk. We zijn 11-11-2019 in ondertrouw gegaan dus voordat Corona uitbrak. In de tussentijd, tot aan het trouwen hebben we onze plannen meerdere malen moeten wijzigen door alle maatregelen. Het grote feest hebben we al vrij snel verplaatst naar volgend jaar. We hadden toen het plan om het thuis, klein te vieren. In etappes, met kleine groepjes. Maar toen mochten er nog maar drie mensen per dag komen”, vertelt het echtpaar.


Tent

“We zijn gaan brainstormen. Wat kunnen we nog doen dat wel mag met de huidige maatregelen, waardoor we onze grote dag waar we zo lang naar uit hebben gekeken, niet zomaar voorbij hoefden laten gaan. Zo kwamen we op het idee om een Outdoor Walk Through Receptie te organiseren. We hebben op één dag het hele plan in elkaar gezet, uitnodigingen gemaakt, de buren geïnformeerd en natuurlijk de gemeente Halderberge om toestemming gevraagd. Iedereen was enthousiast en ook de gemeente heeft enorm geholpen, binnen een uur was het rond en kregen we toestemming!”, aldus een enthousiaste Marcella. “We hebben een tent gezet op het grasveld in onze straat, plekken van 1,5 meter gemarkeerd en de boel versierd. Iedereen die uitgenodigd was, was op de hoogte dat ze zich netjes aan de regels moesten houden en vooral genoeg afstand moesten bewaren.”

Onvergetelijk

Volgens het Oudenbossche stel verliep de dag uitstekend. “Iedereen heeft de gelegenheid gehad om ons te feliciteren met ons huwelijk en een praatje te maken. En dit onder het genot van een kopje koffie of thee en een bruids-cupcake in plaats van een bruidstaart. Wel zó corona-proof! Zo hebben we ondanks alle stress en teleurstellingen van te voren een onwijs fijne, gezellige en vooral liefdevolle trouwdag gehad, samen met alle mensen die ons lief zijn! Dit is een dag voor in de geschiedenisboeken. Eentje om nooit te vergeten!” 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>