<p>&#39;t K&egrave;perke verwelkomt Ronnie Lazaroms als 300ste lid.&nbsp;</p>

't Kèperke verwelkomt Ronnie Lazaroms als 300ste lid. 

(Foto: Peter Gijzen)

Tennisvereniging ' Kèperke verwelkomt 300ste lid

  algemeen

OUD GASTEL - In deze tijd van mindere berichten, mag er ook wel eens iets positiefs verteld worden. Nadat, net als bij andere tennisverenigingen, het ledenaantal jaarlijks daalde, gaat het bij tennisvereniging ’t Kèperke uit Oud Gastel weer de goede kant op.


De laatste jaren steeg het ledenaantal al gestaag, maar dit jaar is de groei geweldig. Even waren we bezorgd omdat er tijdens de lockdown niet getennist kon worden en ook de aanmeldingen achterwege bleven, maar vanaf augustus stroomden die binnen. We zitten nu zelfs aan 300 leden. Voor dit ledenaantal moeten we tientallen jaren terug in de tijd.

De redenen van deze groei zijn niet geheel duidelijk, maar de locatie van de nieuwe brede school (naast de tennisvelden) en een nieuwbouwwijk spelen hierbij vast een rol. Ook het feit dat ons park de laatste jaren flink is opgeknapt (all-weather banen waarop het gehele jaar getennist kan worden, led-baanverlichting en een gezellig clubhuis) zal er zeker aan bijdragen. Verder hebben we tweemaal per jaar een geweldig open toernooi dat altijd goed bezocht wordt, zeker het Fons Dekkers wintertoernooi. Voor de contributie hoef je het écht niet te laten, want die is bijzonder laag.

Ondanks dat de Corona-crisis net als bij andere verenigingen nadelige gevolgen heeft, vermoeden wij dat er nu meer mensen gaan tennissen omdat dit een sport is waarbij de 1,5 meter goed te handhaven is. En, óók niet onbelangrijk: we zijn een gezellige vereniging waar de nieuwkomers hartelijk worden ontvangen. Omdat Oud Gastel een kleinere gemeenschap is, is het “ons kent ons” hier zeker van toepassing.

300ste lid

Ronnie Lazaroms, bij de meesten wel bekend van Gastel Sfeer, wilde het ook wel eens proberen. Hij hoorde van vrienden en bekenden dat tennissen een leuke sport is en heeft zich onlangs aangemeld. Hij werd zo het 300ste lid en daar wilden wij toch wel even bij stilstaan. Onlangs kreeg hij ‘privé-training’ van de voorzitter. Zoon Luca was erbij en zag tennis wel zitten, dus wie weet hebben we er binnenkort weer een lid bij.

Heeft u ook interesse? Kijk dan even op onze site www.keperke.nl voor meer informatie of bel naar Leo Baaten (ledenadministratie- 0622936201) of Peter Gijzen (voorzitter- 06-23076448). Natuurlijk kun je ook een keer komen kijken, uiteraard voor zover de Coronaregels dit toelaten.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief