kerstconcert 2018
kerstconcert 2018 (Foto: Peter Braakman)

Corona raakt ook het Oudenbosch’ Mannenkoor

  algemeen

OUDENBOSCH - Zoals bij vele verenigingen raakt de Corona pandemie ook het Oudenbosch’Mannenkoor.


Het 110 jaar oude Oudenbossche koor is door het virus monddood gemaakt. Na een geweldig Kerstconcert in december 2019 werd al snel de voorbereiding voor de optredens in 2020 ingezet. Echter na een paar repetities ging alles ‘op slot’, zingen was in verband met besmetting niet meer toegestaan. De gehele planning ging in de wachtstand. Helaas ziet het er nog niet uit dat het koor haar activiteiten spoedig kan hervatten. Jammer voor de leden die vol enthousiasme het jaar 2020 tegemoet zagen.

Het 110 jarig koor heeft, net als vele zangverenigingen, leden die al vele jaartjes meegaan. Zo was er een huldiging in de maak voor twee leden die resp. 25 en 50 jaar lid zijn. Helaas zal dat nu gevierd worden als ze 26 en 51 jaar lid zijn.

Ook een uitwisseling met het Dongens Mannenkoor moest afgezegd worden evenals de viering van de Meimaand in Zegge en de medewerking aan de Cultuurmaand 2020.

“Het ergste is nog”, zegt voorzitter John van den Eijnden, “dat ons traditioneel Kerstconcert dat gehouden zou worden op 20 december aanstaande, niet door kan gaan”.

Voor nu staan dus de 37 leden op non actief en hopen zodra het weer kan hun repetities en uitvoeringen weer te activeren.

Welkom

Nieuwe leden zijn dan altijd welkom, zij kunnen zich melden via de website van het Oudenbosch’Mannenkoor: www.oudenboschmannenkoor.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief