Deze week ludieke verrassing voor Meekrappers
Foto:

Deze week ludieke verrassing voor Meekrappers

Op Meekrapdurp wordt dit jaar geen 11-11 gevierd, maar zal de start van het nieuwe leutseizoen zeker niet ongemerkt voorbijgaan. “Wij gaan op een ludieke manier de inwoners van het dorp verrassen om zo toch een start te hebben voor het nieuwe carnavalsseizoen,” zegt raadslid, oud-prins en pr-man Jeroen Heijnen namens carnavalsvereniging De Meekrap.


Er stond een semi-digitaal alternatief zo goed als klaar, maar gezien de meest recente maatregelen kan dit helaas ook niet doorgaan. Er is dit jaar geen liedjesfestival en over de installatie van prins, nar, pliessie en de raad van elf is verder nog niets bekend. “Dit zal in ieder geval niet op de wijze zijn zoals iedereen gewend is. De jaarlijkse loterij zal wel doorgang vinden, maar ook deze zal niet op de gebruikelijke manier gaan,” laat hij verder weten. Jeroen roept elke inwoner van het dorp op om de brievenbus goed in de gaten te houden. Op dit moment wordt er binnen de vereniging gekeken naar hetgeen er tijdens de leutdagen in februari nog wel mogelijk is. Hierbij worden diverse scenario's onder de loep genomen. “Dat carnaval 2021 geheel anders wordt dan andere jaren is duidelijk, maar De Meekrap zou De Meekrap niet zijn om het ongemerkt voorbij te laten gaan. Dit betekent dus dat ‘vaste’ onderdelen van ons programma, zoals bijvoorbeeld de grote optocht, niet doorgaan, maar dat er mogelijk activiteiten worden georganiseerd welke wel passen bij deze tijd waarin we moeten omgaan met de regels omtrent Covid-19,” besluit Jeroen.

n

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>