Veel enthousiasme over de intocht in Halderberge
Foto: Arjo Frank Kievits

Veel enthousiasme over de intocht in Halderberge

De gemeente Halderberge heeft in nauwe samenwerking met de vijf organiserende sinterklaascomité’s en op zeer professionele wijze afgelopen weekend op digitale wijze Sinterklaas ontvangen.


Afgelopen zondagmiddag was deze aankomst te volgen via sinterklaashalderberge.nl. Een intocht in Halderberge zélf was dit jaar niet mogelijk, daarom was burgemeester Bernd Roks met een plaatsnaambord met daarin alle namen van de kinderen van de kernen, naar de verblijfplaats van Sint Nicolaas in Nederland afgereisd. Daar werden Sint en pieten van harte welkom geheten in onze gemeente. “Ik ben verheugd om er weer te zijn. Het voelt als thuiskomen. Sint komt natuurlijk altijd en ik heb weer heel veel cadeautjes meegebracht,” liet hij bij bij aankomst weten. “Het is een bijzonder jaar, waarbij we er zeker voor elkaar moeten zijn.”

Digitaal

Sint gaf verder de complimenten aan burgemeester Roks voor de handige wijze waarop hij Halderberge gewoon naar zijn kasteel had gebracht. De optocht ging langs het kasteel, de tekeningen die de kinderen van Halderberge hadden gemaakt waren opgehangen, de pietenband speelde liedjes en de danspieten en coole piet deden hun act. “Ik zie de kinderen ook dit jaar allemaal, maar dan vooral digitaal,” merkte Sint nog op. Na afloop van de feestelijke ontvangst stuurde hij alle pieten op pad om de schoentjes van de kinderen in onze gemeente te vullen.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>