Burgemeester met cameraploeg de dorpen in
Foto: Peter Braakmann

Burgemeester met cameraploeg de dorpen in

Vanwege de coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk om elkaar op het gemeentehuis de hand te schudden en gezamenlijk te luisteren naar de nieuwjaarsboodschap van onze burgemeester Bernd Roks. Als alternatief is hij met een cameraploeg de kernen ingegaan om op een interactieve manier even terug te blikken op 2020 en de wensen en verlangens voor dit jaar op te halen.


In een filmpje, gemaakt door Ons West Brabant, gaat hij daartoe korte gesprekjes met betrokken inwoners aan. Zo spreekt hij met mensen van de samenstichtingen, verenigingen, religieus erfgoed en toevallige passanten. Vooral de voornaamste plannen voor de vijf dorpen komen daarin ter sprake. Het filmpje is onder meer terug te vinden op de Facebook-pagina van de gemeente Halderberge.

“The best is yet to come. Ik geloof oprecht dat dit voor ons allemaal zo is. 2020 heeft ons op de proef gesteld. Elkaar fysiek vasthouden kon niet, maar we hebben dit wel figuurlijk gedaan, elkaar geholpen en getroost waar dit kon. We hielden hoop op verbetering. Die hoop wordt realiteit. In 2021 staan we weer op en helpen we elkaar weer op te staan. De afgelopen tijd hebben we veel nieuwe plannen gemaakt: The best is yet to come: van 2021 maken we samen een prachtig jaar met elkaar. Sinatra zong het; wij gaan het samen doen. Ik wens u allemaal veel gezondheid en geluk toe!”, zo besluit de burgemeester van Halderberge. 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>