Standplaatshouders bij de Lidl steken over
Foto: Google Maps

Standplaatshouders bij de Lidl steken over

OUDENBOSCH - De kramen en verkoopwagens die op het plein bij de Lidl in Oudenbosch stonden, steken over. Het plein is ingericht als parkeerterrein en dus moest de gemeente op zoek naar een alternatieve locatie voor onder andere de visboer. Die is gevonden aan de overkant van de voormalige standplaats.


De Lidl is in het voorjaar volledig verbouwd. Om het parkeerprobleem op te lossen, heeft de gemeente het plein ingericht als parkeerterrein. “Voor een aantal verkoopkramen is er nu te weinig ruimte om op te bouwen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een ander plek”, zo legt wethouder Hans Wierikx uit “Er is een alternatieve locatie beschikbaar waar de standplaatshouders naar toe kunnen verhuizen. Deze locatie biedt ook mogelijkheden voor uitbreiding van het aantal standplaatshouders. Ook kunnen de aan te brengen voorzieningen ingezet worden voor evenementen op de Brink.” De kosten komen op 6250 euro. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>