VV Hoeven en hoofdtrainer Eric Koenraads scheiden wegen aan einde van seizoen
Foto: Pixabay

VV Hoeven en hoofdtrainer Eric Koenraads scheiden wegen aan einde van seizoen

HOEVEN - VV Hoeven en hoofdtrainer Eric Koenraads scheiden aan dit seizoen hun wegen. Dat maakte de voetbalclub bekend op Facebook. Het besluit is in goed overleg genomen.


Eric Koenraads is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij VV Hoeven. In zijn eerste seizoen wist de hoofdtrainer met VV Hoeven de nacompetitie te behalen, waarin in de finale nipt werd verloren van Unitas ‘30. Hierdoor liep de Hoevense voetbalclub promotie net mis. Dat lukte het seizoen dat daarop volgde wel. VV Hoeven werd onder zijn leiding kampioen en een historische promotie naar de 2e klasse was een feit. Het derde seizoen liep echter sportief teleurstellend, waardoor een degradatie naar de derde klasse volgde. Vervolgens gooide corona roet in het eten, waardoor het nu ook de vraag is hoe het lopende seizoen wordt afgemaakt. 

In het facebookbericht laat VV Hoeven weten dat zij Eric erg dankbaar zijn voor alles wat hij gebracht heeft. “Eric is een echte mensen mens. Hij is een echte club man en wij zullen zijn verdere loopbaan met veel interesse volgen en wensen hem veel succes daarbij toe”, aldus de club. VV Hoeven is nu op zoek naar een nieuwe, gekwalificeerde, enthousiaste trainer die ambitie heeft om met de selectie aan de slag te gaan. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Paul Moss. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief