Halderbergse kapsalons houden de moed er in
Foto: Conny van Caam

Halderbergse kapsalons houden de moed er in

Ondernemers zitten met de handen in het haar. Letterlijk. Niet-essentiële winkels moeten nog langer de deuren sluiten, waardoor zij flink wat omzet
mislopen. Wanneer mogen zij (eindelijk) hun klanten weer verwelkomen? Hairstyliste Mandy uit Oudenbosch houdt de moed erin, maar hoopt snel terug te keren naar een normale situatie.


Mandy heeft een kapsalon in Oudenbosch en kwam ‘ongeschonden’ uit de eerste lockdown. Ze ging vol goede moed verder om haar salon uit te breiden en nam extra personeel aan en verhuisde naar een groter pand. De inkt van het koopcontract was nog niet droog, of plots was daar de tweede lockdown. ‘Aangezien we nu geen enkele steun krijgen, is dit wel erg teleurstellend. Je steekt je hart en ziel in je bedrijf, wilt groeien maar mag niet. Ondanks dat staan wij er uiterst positief in en hopen wij begin februari de sleutel te mogen ontvangen van onze nieuwe locatie gevestigd in Oud Gastel. Wij bouwen letterlijk aan een mooi vooruitzicht, waarin we hopelijk straks corona vrij onze klanten met het gehele team mogen gaan ontvangen.” 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief