Afbeelding

Toch d’Oevese Leut CD voor Hoevenaren

Door: Vera de Geus Algemeen

HOEVEN - Ondanks dat carnaval 2021 er heel anders uit zal zien, dan we gewend zijn, maken ze er in Hoeven/Peejenland een zo groot mogelijk ‘feest’ van. Al dertig jaar hoort daar in Peejenland de d’Oevese Leut CD bij. Dat is ook dit jaar gelukt. De cd is bij de verschillende bouwclubs te bestellen.

“Ook….nee juist in deze tijd, is het weer gelukt om een nieuwe carnavals cd uit te brengen met 11 nieuwe Hoevense carnavalsnummers!”, zo zegt de organisatie. “De d’Oevese Leut bestaat al sinds 1992 en is daarmee met zijn 30 jaar één van de langstlopende in West-Brabant! Omdat carnaval dit jaar anders beleefd gaat worden dan andere jaren, hebben prins Tommes en prinses Lotte een hartverwarmende boodschap ingesproken voor iedereen die carnaval een warm hart toedraagt. Op het zilveren Peejenschijfje zijn de carnavalsklanken te horen van onder andere de Bovenhei, de Kits, de Tropikuls, de Akkerlingen en carnavalsstichting de Peejenzaaiers. Ook zijn al deze nieuwe nummers door Hoevenaar Jeroen Dielemans aan elkaar gemixt en toegevoegd als bonustrack. De mastering en productie is weer verzorgd door Lars van Berkel, eveneens uit Hoeven! 

De cd is te koop bij alle deelnemende groepen voor tien euro. Ook is hij te bestellen via onze nieuwe website; www.doeveseleut.nl .”Wederom is de d’Oevese Leut cd een cd, die niet in uw collectie mag ontbreken! Kortom: ‘Wat er ook gebeuren zal de d’ Oevese Leut hoor je overal. Veel Luisterplezier!”, zo besluit men. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief