Puitenol beleeft carnaval op Puitenol TV
Foto: geen fotograaf

Puitenol beleeft carnaval op Puitenol TV

OUDENBOSCH - Op zaterdag 13 en zondag 14 februari, van ’s morgens 9.00 tot en met 23.11 uur verzorgt Puitenol TV een non-stop uitzending vol met bekende puiten en dikkoppen. Van quiz tot poppenkast en van Heel Puitenol Bakt tot The Mask Singer Puitenol!


Puitenol TV wordt uitgezonden via het Youtube kanaal Puitenol van de Stichting Oudenbossche Karnaval en wordt gevuld met programma’s en filmpjes die door verschillende carnavalsclubs, jeugdcommissie, Kimima, vijftal, jeugdviertal, leden van de boerenraod en betrokken puiten en dikkoppen zijn bedacht en gemaakt.

Tussen de programma’s door worden er archiefbeelden uitgezonden van carnaval in vroegere tijden. De programma’s worden aan elkaar gepraat door bekende Puitenolse presentatoren van jong tot oud en zij brengen je op de hoogte van het laatste nieuws en sappige roddels uit het Puitenol.

Een deel van het programma bestaat uit vooraf opgenomen programma’s, een ander deel is interactief en wordt via de livestream uitgezonden. Zo kun je meedoen aan een carnavaleske pubquiz en muziekquiz en is er een bingo georganiseerd.

Programma zaterdag

We starten Puitenol TV met de officiële opening van carnaval. Overdag zijn er verschillende programma’s en filmpjes speciaal voor de dikkoppen. Zo is er een poppenkast, Heel Puitenol Bakt met het jeugdviertal, er wordt voorgelezen en er is een harstikke leuke quiz waar alle dikkoppen aan mee kunnen doen.

Aan het einde van de middag is er voor alle puiten en dikkoppen een echte carnavalsbingo gepresenteerd door het vijftal. We sluiten de dag af met de eerste aflevering van de Mask Singer Puitenol en een echte Puitenolse Pubquiz waaraan alle puiten kunnen deelnemen.

Zondag

Zondag kun je kijken naar de carnavalsmis en zijn er weer diverse programma’s voor de dikkoppen. En hebben we beelden van de omgekeerde jeugdoptocht en de prijsuitreiking.

’s Avonds is de tweede en laatste aflevering van The Mask Singer Puitenol en wordt bekend gemaakt wie er in het pak zit, kijken dus! Daarna kun je meedoen aan de Puitenolse Carnavals Muziekquiz met medewerking van de Kakkeduten.

Dinsdag

Op dinsdagavond 16 februari om 20.00 uur wordt de afsluiting van carnaval via Puitenol TV uitgezonden.

Programmering en deelname

Meer informatie over het volledige programma en hoe je deel kunt nemen aan de quizzen en de bingo volgt deze week op de webiste www.puitenol.nl en de sociale media van Stichting Oudenbossche Karnaval.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief