SC Gastel kijkt vooruit naar seizoen ‘21/’22
<p>Koning Winter regeerde afgelopen week maar volop voorbereidingsactiviteiten bij SC Gastel voor volgend seizoen.</p>

Koning Winter regeerde afgelopen week maar volop voorbereidingsactiviteiten bij SC Gastel voor volgend seizoen.

(Foto: Patrick van Doormaal)

SC Gastel kijkt vooruit naar seizoen ‘21/’22

OUD GASTEL - Koning winter regeert, het Corona spook houdt ons in de ban maar SC Gastel kijkt vooruit. De technische commissie SC Gastel, Stefan Wezenbeek, Hans v.d. Broek, Sebastian Frik en Marcel Moerings zijn de afgelopen maanden druk geweest om de stafgroep voor de heren selectie teams te benoemen voor het volgend seizoen. De dames coördinatoren hebben dat op hun beurt gedaan voor het dames senioren selectie team.


 

“Het is belangrijk om tijdig de stafgroep voor de senioren bekend te hebben. We hopen natuurlijk dat er dit seizoen nog gespeeld gaat worden maar de scenario’s dat er volgend seizoen pas in wedstrijdverband gespeeld gaat worden zijn ook in beeld,” aldus technisch commissielid Stefan Wezenbeek. “Het is erg vreemd allemaal. Als er nog gespeeld gaat worden moeten we er klaar voor staan, en dat kunnen we ook. Maar ik ben ook bezig met de overgave van mijn trainerschap aan de nieuwe trainer voor volgend seizoen. Ik probeer de club en de nieuwe trainer daarbij zoveel mogelijk te helpen,” aldus trainer Johan van Batenburg.

“Ik hoop dat we volgend seizoen een normaal seizoen hebben. Het is tijd voor opvolger bij ons damesselectieteam maar om op deze wijze afscheid te nemen als trainer, doe ik niet graag. Ik plak er nog een jaartje aan vast en geef daarna het stokje graag over” aldus damesselectietrainer Hans van Ham.

Stafgroep SC Gastel 1 en 2

Naast de al eerder gecontracteerde hoofdtrainer voor de mannen senioren, Kees de Rooij is de volgende stafgroep voor SC Gastel 1 en 2 samengesteld:

Assistent trainers: Adrie Rockx en Harry Tak

Fysiotherapeut/verzorger: Sam Berkhout

Keeperstrainer: Johan Palings en keeperstrainer jeugdselectie teams Kees van Bavel

Elftalleiders: Johan Moerland en Johan Wierikx

Materiaalman: Edwin Jongenelen

Assistent scheidsrechters: Bryan de Vos en Tim Brouwers

Staf dames selectieteam

Voor het dames selectieteam is de volgende staf beschikbaar:

Trainer: Hans van Ham

Assistent trainer: Walid Ahabad

Elftalleider: Ingrid Brok

Assistent scheidsrechter: Rinus Steging

De technische commissie en de coördinatoren zijn zeer content dat nu al een mooie groep enthousiaste voetballiefhebbers bereid is om volgend seizoen de schouders te zetten onder wat hopelijk een prachtige voetbaljaargang zal worden.

Enkele vacatures jeugd

De komende maanden gaan de commissies verder met gesprekken om de jeugd trainers en begeleidersgroepen samen te stellen. Er zijn nog enkele vacatures die daarvoor ingevuld dienen te worden.

“Jeugdkader is ontzettend belangrijk voor onze vereniging,” aldus technisch commissielid en jeugdcommissievoorzitter Sebastian Frik. “Niet alleen voor de selectieteams maar ook voor alle overige jeugdteams zoeken we een enthousiast en kundig kader. Opleiden, begeleiden en zorgen voor spelplezier, enorm belangrijk voor het bestaan van onze club. We streven er ook naar om alle jeugdkaderleden op te leiden, dat kan intern maar ook via het aanbod van trainingscursussen bij onze sportbond KNVB.”

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief