Toch nog iets van Carnaval in Smoorfrêterslaand
<p>Dj Maximum Volume.</p>

Dj Maximum Volume.

(Foto:)

Toch nog iets van Carnaval in Smoorfrêterslaand

BOSSCHENHOOFD - Het was via de social media de week voor de carnaval al bekendgemaakt en dus zat menig carnavalsvierder in Smoorfrêterslaand gespannen te wachten op de eerste tekenen van leven vanuit de studio opgebouwd in een afgesloten ruimte van Café Stroop.


Jawel, de Smoorfrêters hadden nu een eigen live stream en het waren de mannen van DJ Maximum, Justin Raats en Rik van de Boom die het initiatief hadden genomen en waarbij Dirk van Nispen de helpende hand gaf.

Maar voor het zover was waren het vooral de spanningen, denken we, die de eerste klanken enigszins in het water lieten lopen, omdat het geluid bij de start wat op hol sloeg. Maar al snel was alles gerepareerd en klonk menig carnavalsnummer luid en duidelijk in de vele huiskamers van de vierende Smoorfrêters.

Verzoeknummers en donaties

Al snel werden er verzoeknummers gevraagd en liepen de donaties binnen. Wat later in de middag was er een leuk optreden van Peter Selie waarna het protocol om toerbeurt in beeld verscheen wegens de coronaregels. Dankzij de welwillende medewerking van Café Stroop hebben de Smoorfrêters er thuis toch nog een tof en gezellig feestje van kunnen maken al blijft het natuurlijk wel behelpen.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief