Inwoners kunnen nog meedenken over details herinrichting centrum Oud Gastel
Foto:

Inwoners kunnen nog meedenken over details herinrichting centrum Oud Gastel

OUD GASTEL - Het plan voor de herinrichting van het centrum in Oud Gastel is zo goed als gereed. De laatste details worden nu ingevuld en ook daar mogen inwoners weer over meedenken.

“Het plan is grotendeels klaar, maar er zijn nog een aantal zaken die nog ingevuld moeten worden. Het gaat dan met name om keuzes op het gebied van materiaal, inrichting en groen”, zo legt wethouder Thomas Melisse uit. “Het is natuurlijk niet zo dat we nu nog bijvoorbeeld twintig extra parkeerplaatsen toe kunnen voegen, maar wat betreft invulling van bijvoorbeeld de inrichting is er nog volop mogelijk.”

De gemeente Halderberge zou normaliter een bewonersavond organiseren, zodat iedereen zijn gedachten kenbaar kan maken. Vanwege de corona-maatregelen is er nu echter een een website ingericht rondom dit project. Daar is het definitieve ontwerp te vinden waar inwoners op kunnen  reageren. Dit gebeurt onder andere aan de hand van sfeerbeelden van de toegepaste materialen en inrichtingselementen. Ook de voorlopige planning is daar te vinden. “Plaats een digitale punaise op de kaart en laat ons weten wat u goed vindt aan het ontwerp op wat u graag anders ziet. U staat vrij om te reageren wat u wilt, maar houdt er rekening mee dat de plannen op hoofdlijnen niet meer gewijzigd kunnen worden. In deze projectfase zijn de kleine aanpassingen om het plan nog beter te maken van belang”, benadrukt de gemeente. Reageren kan tot en met 21 februari.
 


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief