Tijdelijk bibliotheekboeken ophalen bij de Martwienkel
Foto: Yvonne van Egmond

Tijdelijk bibliotheekboeken ophalen bij de Martwienkel

OUD GASTEL - Vanaf vrijdag 26 februari is het weer mogelijk voor klanten om hun gereserveerde boeken af te halen in Oud Gastel.


Bibliotheek West-Brabant heeft een haal- en brengpunt bij Surplus, maar door alle maatregelen is het momenteel niet mogelijk om hier gebruik van te maken. De bibliotheek is op zoek gegaan naar andere mogelijkheden, waaronder het inzetten van een plusbus. Hier werd helaas weinig gebruik van gemaakt. Vandaar dat er opnieuw is gezocht naar een tijdelijke oplossing. De Martwienkel is tijdens de lockdown open voor het brengen en afhalen van postpakketten en vanaf vrijdag 26 februari ook voor het ophalen en inleveren van bibliotheekboeken. Boeken kunt u reserveren via www.bibliotheekwb.nl en afhaallocatie Oud Gastel selecteren. Zodra het boek klaar ligt, ontvangt u een mail en kunt u de eerstvolgende vrijdag na 13.00u de reservering ophalen. Openingstijden: www.martwienkel.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief