Heemkundige Kring Oudenbosch organiseert Digitale Quiz
Foto: S. van Oers

Heemkundige Kring Oudenbosch organiseert Digitale Quiz

OUDENBOSCH - Op woensdag 24 februari, aanvang 19.30 uur, organiseert Heemkundige Kring Oudenbosch een Digitale Quiz.


Aan de hand van foto’s en tekeningen stellen wij een dertigtal gevarieerde meerkeuzevragen over Oudenbosch en Oudenbosschenaren in heden en verleden. Leuk om eens uw kennis over Oudenbosch en zijn inwoners op ontspannen wijze te testen.

Wij nodigen u graag uit om uzelf aan te melden voor deelname aan de quiz en de huishoudelijke vergadering via onderstaande link.

https://uikc.webinargeek.com/quiz-oudenbosch

Dit kan ook via onze website:

http://www.broederchristofoor-oudenbosch.nl/

Verslagen

Omdat wij vanwege de coronabeperkingen afgelopen jaar geen vergaderingen konden organiseren, hebben wij voorafgaand aan de quiz om een kort huishoudelijk gedeelte, waarin de jaarverslagen over 2019 en 2020 aan de orde gesteld worden.

U vindt deze verslagen binnenkort op onze website.

Ook het verslag van de kascontrolecommissie en de begroting voor 2021 passeren de revue. Wij sluiten dit gedeelte af met de samenstelling van de nieuwe kascontrolecommissie en met de verkiezing van bestuursleden.

Jan Bedaf en Cor van Oers moeten statutair aftreden, maar zijn beiden herkiesbaar. Nieuwe kandidaten voor het bestuur en de kascontrolecommissie kunnen zich voorafgaand aan de vergadering aanmelden.

Wij denken dat dit huishoudelijk gedeelte ongeveer 15 minuten zal duren.

Naar verwachting is deze digitale samenkomst (huishoudelijk deel + quiz) rond 20:30 uur afgelopen.

n

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief