Foto: Gemeente Halderberge

Pluim voor Ondernemersvereniging Hoeven

HOEVEN - Ondernemersvereniging Hoeven heeft vrijdagavond 26 februari een pluim van 250 euro ontvangen uit handen van wethouder Thomas Melisse voor hun initiatief om startende ondernemers te verbinden in een zogenaamde ‘opstartgroep’. 


Ondernemersvereniging Hoeven (OVH) is een laagdrempelige, actieve ondernemersvereniging voor en door Hoevense ondernemers. Zij ondersteunen elkaar op het gebied van ondernemerschap en brengen Hoevense ondernemers met elkaar in contact. Dit contact hebben zij in corona-tijd ook weten te leggen met startende ondernemers. 

Sinds hun oproep van 9 januari 2021 op Facebook hebben zich al circa 15 ondernemers aangemeld voor de zogenaamde ‘opstartgroep’. Een van de doelstellingen is het genereren van business to business en startende ondernemers binnen de kern hierin ondersteunen. Daarnaast helpt de vereniging startende ondernemers aan een netwerk (met mogelijke vervolgstap om zich aan te sluiten bij de OVH) en biedt handvatten voor de toekomst.

Pluim

Op advies van de gemeentelijke ambassadeurs, inwoners of organisaties kan een Pluim toegekend worden aan organisaties of instanties, die zich verdienstelijk maken voor de leefbaarheid in (een van de dorpen van) Halderberge. Wethouder Thomas Melisse reikte de Pluim uit tijdens een digitale bijeenkomst: “De eerste pluim van 2021 gaat naar het initiatief van de OVH. Reden voor het uitreiken van deze pluim is dat de OVH in corona-tijd (startende) ondernemers in contact brengt en ondersteunt. Ik vind dat erg belangrijk, want dankzij dit initiatief kunnen Hoevense ondernemers elkaar nog beter vinden en zorgen zij er samen voor dat de kern leefbaar en ondernemend blijft, zeker in tijden waarin het voor (startende) ondernemers lastig kan zijn.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief