Foto: Conny van Caam

Vrienden van de Bode verrast met wéér een cadeautje

HALDERBERGE - Vrienden van de Bode zijn afgelopen week verrast met een cadeautje. Iedere vriend werd thuis persoonlijk bezocht, zodat we hen konden verrassen met een theepakket van Localtea, één van de vele lokale ondernemers uit West-Brabant.


De Bode is eind 2020 gestart met het nieuwe concept van ‘Vriend van de Bode’. Voor een klein bedrag steunen zij de huis-aan-huiskrant, maar daarmee steunen ze ook meteen de lokale omgeving. De Halderbergse Bode staat namelijk voor lokale verbindingen. Tussen lezers, ondernemers, verenigingen, stichtingen, de politiek en ga zo maar door. Als Vriend van de Bode ben je dan ook goed bezig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. “We zijn blij met onze vrienden, en omdat vriendschap natuurlijk altijd van twee kanten komt, doen we er ook graag iets voor terug”, vertellen directieleden Luuk Roozeboom en Monique Elst. Zij kozen bewust voor een mooi pakket van een lokale ondernemer. “Zo steunen we elkaar.”

Eerder dit jaar werden Vrienden van de Bode al verrast met de eerste editie van het Jaarboek 2020. Een must-have voor iedere Halderbergenaar en gratis voor Vrienden van de Bode! Met dit vers in het geheugen, kwam het theepakket als een grote verrassing. Ook Arno Nijssen uit Oud Gastel: “Het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen. Extra leuk dat het past bij het, tegenwoordig weer veel gehoorde Koop Lokaal”, aldus Nijssen die bewust Vriend van de Bode werd: “Door Vriend van de Bode te worden vergroot je het bestaansrecht. Andere reden is het jaarboek. Als secretaris van Heemkundekring Seppe, altijd gespitst moet zijn op naslagwerken waar men later gebruik van kan maken. Jaarboeken bestaan er in alle soorten en maten, maar lokaal zoals deze kom je niet vaak tegen.

n

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief