Fysio-inloopspreekuur bij korfbal-vereniging Springfield
Archieffoto (voor corona): Springfield Hoeven

Fysio-inloopspreekuur bij korfbal-vereniging Springfield

HOEVEN - Iedereen snakt er weer naar om te mogen trainen in groepsverband en daarna nog gezellig een hapje en drankje te nuttigen in het clubhuis.


Maar na zo een lange periode van “niets” doen ligt het gevaar van overbelasting en blessures op de loer. En daarin zijn wij zeer blij dat we nu een sponsorovereenkomst hebben met Axis fysiotherpie.
Axis gaat op woensdagavonden een inloopspreekuur op de vereniging faciliteren, waarbij ze van 18.30 tot 19.30 uur aanwezig zijn, om blessures te beoordelen. Heb je last van je rug, trekt het in je lies of ben je door je enkel heen gegaan, meld je dan bij de fysiotherapeut van Axis.

Spreekuur gratis
Dit spreekuur is gratis. De blessure wordt beoordeeld en de therapeut zal een advies uitbrengen over het vervolg om verantwoord te kunnen blijven spoelen of dat je beter een afspraak op de praktijk kan maken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief