<p>Afhaalbieb.</p>

Afhaalbieb.

(Foto: Bibliotheek Oudenbosch)

Bibliotheekboeken tijdelijk ophalen bij Bakkerij Rijngoos

HOEVEN - Vanaf maandag 12 april kunnen klanten van de Bibliotheek West-Brabant hun gereserveerde boeken weer afhalen in Hoeven. 


We hebben een tijdelijke oplossing gevonden bij Bakkerij Rijngoos aan de St. Janstraat 41 in Hoeven. Bibliotheek West-Brabant heeft een haal- en brengpunt bij Surplus, echter door alle Corona-maatregelen is het momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van deze locatie. De bibliotheek is op zoek gegaan naar andere mogelijkheden en vond een goede samenwerking met Bakkerij Rijngoos.

Bakkerij Rijngoos is tijdens de lockdown geopend voor het ophalen en inleveren van bibliotheekboeken tijdens de openingstijden van de winkel. Klanten kunnen hun boeken reserveren via www.bibliotheekwb.nl en afhaallocatie Hoeven selecteren. Zodra het boek binnenkomt bij de bibliotheek ontvangen klanten een mail en kunnen zij de eerstvolgende maandag na 13.00 uur hun reservering ophalen.

Openingstijden zie: www.bakkerrijngoos.nl/contact en op website Bibliotheek West-Brabant www.bibliotheekwb.nl/nieuws/AfhaalBieb.html

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief