Met een goede warming-up beginnen de jongste jeugdleden aan het jaarlijkse Openingstoernooi
Met een goede warming-up beginnen de jongste jeugdleden aan het jaarlijkse Openingstoernooi

Jeugd Openingstoernooi TC Pagnevaart groot succes

Algemeen

HOEVEN - Afgelopen zondag vond het jaarlijkse Jeugd Openingstoernooi van Tennis Club Pagnevaart plaats. Een goed bezocht en gezellig evenement waarmee we officieel het nieuwe jeugdseizoen bij onze tennisvereniging geopend hebben.

Op wat aanvankelijk een druilerige zondag leek te worden, is er toch onder een heerlijk zonnetje veel getennist tijdens ons TC Pagnevaart Jeugd Openingstoernooi.

Fanatiek

Als eerste werd de ‘arena’ betreden door onze jongste jeugdleden, de zogenaamde tenniskidz blauw-rood en oranje. Na een goede warming-up door onze tennisleraar Jeroen, konden alle spelertjes beginnen met het spelen van een aantal partijtjes. Fanatiek werd er om ieder punt gestreden en alles wat in de tennislessen geleerd is, werd uit de kast gehaald. Na de welverdiende pauze, was het de beurt aan de oudere jeugdleden om een start te maken. Tezamen met de jongste jeugdleden werden er eerst een paar mini-maxi partijtjes gespeeld. Waarna ook zij onder een stralend zonnetje aan hun eigen partijen en oefenvormen konden beginnen. Al met al een gezellige middag, waar het weer ons uiteindelijk goed gezind was.

Vriendendag

Wij verwelkomen al onze jeugd tennissers graag weer voor onze aankomende Vriendendag op zondag 25 april! Wil je ook een keer kennismaken met tennis en TC Pagnevaart? Stuur een mail naar: jeugdcommissie@tcpagnevaart.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief