Visit Halderberge op zoek naar extra gidsen
Visit Halderberge op zoek naar extra gidsen (Foto: Visit Halderberge)

Halderberge trekt meer bezoekers uit eigen land

OUDENBOSCH - Dit jaar wordt in navolging van coronajaar 2020 hét jaar dat Nederlanders Nederland gaan ontdekken. Ook Halderberge is één van de nog onontdekte plekken van Nederland die dit jaar volop in de belangstelling staat. Dat merken ze ook bij Visit Halderberge, waar ze op zoek zijn naar meer gidsen voor de stadswandelingen in Oudenbosch.


Geen korte tripjes naar Parijs, Pisa of Barcelona dit jaar. Gelukkig is er ook in Halderberge genoeg te zien en te beleven. Maar in dit tijdperk van social media is het ook belangrijk als plekken fotogeniek zijn. In Oudenbosch, maar ook in de andere dorpen in Halderberge is er genoeg te zien, ontdekken, beleven én fotograferen. Dit voorjaar stond de Basiliek in binnen- én buitenland al onder de aandacht na een TV uitzending van Roderick zoekt licht en een paginagroot artikel in de Nordrheinische Zeitung. Het verhaal van Oudenbosch prikkelt jong én oud in binnen- en buitenland.

Dat merken ze ook bij Visit Halderberge, organisator van stadswandelingen in Oudenbosch. Hoewel de stadswandelingen nog niet te boeken zijn tot de maatregelen versoepeld zijn, is er al veel interesse zowel uit Nederland als uit België en Duitsland. Zodra het weer mag zullen er 6 dagen per week stadswandelingen georganiseerd worden, van dinsdag tot en met zondag. Iedere dag vertrekt er een gids om 11:00 voor een Nederlandstalige wandeling. Voor groepen is ook een Duitstalige of Engelstalige gids mogelijk én de optie om een bourgondische wandeling met diverse lekkernijen te reserveren. Om de grote vraag van wandelingen aan te kunnen is Visit Halderberge op zoek naar extra gidsen om het 8-koppige gidsenteam te versterken. Zowel Nederlandstalige gidsen als meertalige gidsen zijn van harte welkom om zich aan te melden.

n

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief