Foto:

Randy Mollen: ‘Het was een fantastische heropening van het terras’’

We kunnen terugkijken op een fantastische start afgelopen woensdag met de heropening van de terrassen,” zegt eigenaar Randy Mollen van Restaurant D’n Halder in Hoeven. Wel loopt hij met een dubbel gevoel rond. Enerzijds is er de blijheid van eindelijk weer gasten ontvangen en bedienen en anderzijds was het mindere weer en het opnieuw uitstellen van nieuwe versoepelingen toch een teleurstelling. 


“Ja, hoe dubbel dingen kunnen zijn. Een fantastische start op woensdag 28 april, met warmte van gasten die ons, onder het genot van een heerlijke lunch, borrel en zelfs een vroeg diner, een hart onder de riem kwamen steken. Daarna gevolgd door enkele dagen van regen en kou, waardoor slechts een enkeling het nog aandurfde om even aan te komen waaien.” In het weekend was het weer beter, maar deze hele week zijn de weersvoorspellingen bepaald niet hoopvol om een terrasje te pikken. “Van het genieten om onze gasten te verwennen, om bij te praten en als vanouds te doen waar we goed in zijn, gaan we nu alweer naar uitgestelde nieuwe versoepelingen. Hoewel we altijd positief proberen te blijven, gaat het ons aan het hart dat datgene waar je vijfentwintig jaar voor hebt gewerkt, verdampt zonder dat je daar zelf ook maar iets aan kunt doen,” lucht Randy even zijn hart. “We hopen dat de kou, die toch een beetje in ons hart is gaan zitten, heel snel met de mooie lentezon verdwijnt. We kijken dan ook uit naar een mooie, gezellige en culinaire zomer.”

n

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief