Foto:

Zomerperiode: containers voor 7.00 uur aan straat

HALDERBERGE - De afgelopen jaren komen er in de zomerperiode steeds vaker extreme temperaturen voor. Daarom hanteert afvalinzamelaar Saver in de maanden juni tot en met september een hitteprotocol.


Dit betekent dat het afval aan huis eerder, namelijk vanaf 7.00 uur, ingezameld wordt als het erg warm wordt. Het belangrijkste doel van het hitteprotocol is het creëren van prettiger werkomstandigheden voor de medewerkers. Zie website Saver, Afvalwijzer app en Facebookpagina altijd de laatste stand van zaken. Belangrijkste boodschap aan bewoners: houd de media van Saver in de gaten als de temperatuur boven de 30 graden Celsius uitkomt.

Ondanks dat is het verstandig om tijdens de zomerperiode de container altijd voor 7.00 uur ‘s ochtends aan straat te zetten, zodat inwoners ervan verzekerd zijn dat de containers aan huis geleegd worden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief