Archieffoto

LET OP: Tijdelijk geen reisdocumenten verkrijgbaar in Halderberge

HALDERBERGE - Halderbergenaren die een nieuw reisdocument nodig hebben kunnen 29 en 30 juli geen aanvragen doen. 


Op maandag 2 augustus 2021 wordt een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd. Hierdoor kan er donderdag 29 juli en vrijdag 30 juli geen aanvraag voor een paspoort of Nederlandse identiteitskaart gedaan worden aan de balie bij de gemeente Halderberge.

De ‘sluiting’ is noodzakelijk, omdat bij de producent van de documenten systemen worden aangepast om de nieuwe modellen te kunnen vervaardigen. Wie al eerder een identiteitskaart of paspoort heeft aangevraagd, kan deze wel komen ophalen op deze dagen. 

Nieuw model

Vanaf 2 augustus wordt een ander model identiteitskaart geïntroduceerd met een aantal nieuwe uiterlijke kenmerken, vingerafdrukken van de kaarthouder op de chip en het BSN in een QR-code op de achterzijde van de kaart. Meer informatie op de website van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief