Afbeelding
Foto: Christian Traets

Hardloopster (62) uit Oud-Gastel overlijdt aan verwondingen na botsing met scooter in Roosendaal

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

OUD-GASTEL - Een 62-jarige vrouw uit Oud-Gastel is donderdag overleden nadat zij woensdag in botsing kwam met een scooter op de Gastelseweg in Roosendaal. De 38-jarige scooterrijdster testte positief op het gebruik van THC. 

De 62-jarige hardloopster en de 38-jarige scooterrijdster gingen afgelopen woensdag beide richting Roosendaal, maar kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in aanrijding. De hardloopster werd zwaargewond met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Daar is zij een dag later aan haar verwondingen overleden. “Wij wensen de nabestaanden veel sterkte”, aldus de politie Roosendaal op Twitter. 

Ook de scooterrijdster werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. In het ziekenhuis is er een bloedproef afgenomen van de vrouw, omdat een speekseltest positief testte op het gebruik van THC. Dat zou betekenen dat ze onder invloed was van drugs. De uitslag van dit onderzoek is over zo’n twee weken beschikbaar.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief