Foto: Johan Suijkerbuijk

Johan en Astrid Suijkerbuijk blij met woning in CPO-project De Reuzelaar

Het echtpaar Johan (57) en Astrid (55) Suijkerbuijk-Veraart woont sinds 14 januari in een patiowoning. “We waren op zoek naar een makkelijke woning, waarbij alles gelijkvloers is en besloten ons in te schrijven voor dit CPO-project,” vertelt Johan.


Johan is geboren in Sint Willebrord en kwam voor de liefde in 1987 naar Hoeven. “Mijn vrouw is zes jaar geleden van de trap gevallen en heeft sindsdien een dwarslaesie. Het project De Reuzelaar kwam voor ons als geroepen.” Met zijn eigen metselbedrijf heeft Johan zelfs meegeholpen aan de bouw. “Ik heb wat mannen opgetrommeld en samen hebben we het metselwerk gedaan. Voor mezelf een leuk en groot project om mee af te sluiten, want nu doe ik alleen nog maar kleinere klusjes bij particulieren.” 

Het grote voordeel van het project is dat het echtpaar de woning pasklaar heeft kunnen maken. “Zo’n CPO-project gaat naar zelf bouwen toe. Je hebt een eigen budget wat je kunt besteden en je kunt wat beter materiaal uitzoeken. Er zitten heel veel leuke details in de woningen. We konden het van binnen invullen zoals we zelf wilden zoals bredere of helemaal geen deuren en een aangepast toilet.” 

Hoewel het echtpaar besefte dat het tijd nodig heeft, vanaf de voorbereiding tot aan de oplevering, duurde het toch wel lang voor het huis klaar was. “Het duurt gewoon even om iedereen op een lijn te krijgen en het was ook vervelend dat de bouw een tijdje stillag vanwege die vervuiling. We wonen hier super naar ons zin. Het is een ruim opgezette wijk en er woont van alles wat.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Monteur (fulltime)

Sleeuwijk

Chauffeurs

Bergen op Zoom

Instructeur Timmeren

Bergen op Zoom en Goes

Vacature Werfmedewerker

Rijsbergen

Nachtchauffeur CE

Roosendaal