Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Zestigplussers opgelet: walking football start in Halderberge!

Door: Sandra Broosus Algemeen

HOEVEN - Walking Football is de nieuwe trendsport in Halderberge!

VV Hoeven, KBO Hoeven en Sportservice Noord-Brabant organiseren een gezellige en sportieve ochtend waar u kennis kunt maken met het walking football!

Walking football is een beweegactiviteit dat landelijk in opkomst is. Kun je wandelen? Dan kun je meedoen! Alle 60 plussers in de omgeving kunnen op deze manier de nummer 1 volkssport van Nederland uitoefenen! 

Man of vrouw, jong of oud, geen ervaring met voetbal? Hier kan het allemaal! Walking football is een wandelgerichte voetbalactiviteit waarbij men niet mag rennen, de bal laag moet houden en er mag geen fysiek contact zijn! Hierdoor is de activiteit veilig maar wel hartstikke leuk.

Op dinsdagochtend 26 oktober kunt u bij VV Hoeven kennis maken met walking football! Trek uw sportieve kleren aan met stevige schoenen, want u mag deze ochtend gewoon meedoen! Wilt u liever eerst even kijken? Dat kan natuurlijk ook! We zijn van 10.00- 11.00 uur aanwezig op het veld onder leiding van ervaren trainer Reinald Boeren die een clinic organiseert. Daarnaast is fysiotherapeut Cees Caron aanwezig, aangezien blessurepreventie hoog in het vaandel staat. Tot slot eindigen we om 11.00 uur met een bakje koffie in de kantine.

Heeft u vragen of wilt u laten weten dat u komt, neem dan contact op met Anton Bakx, 06-51677893.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief