Foto: Peter Braakmann

Nog eventjes en dan verhuizen de Hoevense kerkdiensten

HOEVEN - Nog enkele weken en dan komt er een einde aan de vieringen in de St. Jan de Doperkerk in Hoeven. Het gebouw krijgt een nieuwe bestemming en de geloofsgemeenschap verhuist daarom van de kerk naar de kapel van Bovendonk.


De laatste viering in de kerk zal zijn op zondag 21 november, de laatste zondag van het kerkelijk jaar, om 14.00 uur. We sluiten dan niet alleen een jaar af, maar ook de vele jaren waarin mensen hun geloof, hun lief en leed in de kerk met elkaar hebben gedeeld.

Veranderende tijden
Het afscheid van de kerk als vertrouwde ruimte om samen te komen om ons geloof te vieren zal niet iedereen even gemakkelijk vallen. Maar we ontkomen er niet aan dat we ons aanpassen aan veranderende tijden en nieuwe wegen moeten gaan in ons leven en in de beleving van ons geloof. Het zal de eerste tijd onwennig zijn in de kapel waarmee ieder vertrouwd zal moeten raken, waar ieder weer een eigen plaatsje zal moeten vinden, ook al zullen voorwerpen uit de kerk meeverhuizen naar de kapel. Daar maken we op zondag 28 november op de gebruikelijke tijd, 09.30 uur, een nieuwe start. Het is dan de eerste zondag van een nieuw kerkelijk jaar, het begin van de Advent, op weg naar Kerstmis. We hopen dat velen met ons meegaan op die weg en de kapel weten te vinden.

Informatie bijeenkomst
Om de geloofsgemeenschap in Hoeven en andere belangstellenden te informeren over de aanstaande verhuizing wordt op dinsdag 2 november om 19.00 uur in de kerk een informatiebijeenkomst gehouden. U bent daarbij van harte welkom.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief