Cry for help.
Cry for help. Foto: Hans Moerenhout

Fotoexpositie Fotogroep West-Brabant

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Zoals bij vele clubs zijn wij blij dat we na twee jaar weer eens ons werk kunnen tonen. Dat gaat gebeuren in sterrenschool ‘De Schittering’, Sint Annastraat 30, 4731 HT in Oudenbosch.

De openingstijden zijn op zaterdag 13 november van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag 14 november van 11.00 tot 17.00 uur.

In Coronatijd hebben we veel in opdrachten gewerkt. Natuurlijk kon je niet zo ver weg om mooie foto’s te maken. Maar dicht bij huisi is het vaak nog mooier, maar je moet het maar zien. Misschien is het ook juist door Corona dat je beter naar foto’s gaat kijken. Maar ook bij het fotograferen kijk je beter naar je onderwerp. Het fotograferen als hobby geeft veel voldoening en dan is de fotoclub ideaal om er nog meer uit te halen. Door lid te zijn van de fotogroep kun je jezelf nog verder ontwikkelen. Allereerst door elkaars werk te beoordelen, maar verder kun je via ons ook meedoen aan regionale en landelijke fotowedstrijden.

Uitstapjes

We zijn erg actief, we maken uitstapjes nu het weer kan. Zo zijn we pas naar Brussel geweest. Pas hedden we ook een avond met steenwol slingeren door Ada Vogelaar. Ook heeft Marcel Batist een lezing gegeven over landschapsfotografie.

Interesse?

Ben je geintresseerd kom dan eens kijken op de clubavonden, we komen elke woensdagavond bij elkaar om 20.00 uur op bovengenoemd adres. Kijk ook eens op onze websiite: www.fgwestbrabant.nl. Of neem telefonisch contact op met secretaris Toon Erkelens, tel. 06-28504749. 

Wij zien u graag op de expositie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief