Eigenaresse Nancy Rigter van Luz Studio.
Eigenaresse Nancy Rigter van Luz Studio.

Heerlijk shoppen in je eigen bubbel bij Luz Studio

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

BOSSCHENHOOFD – Alle tijd en ruimte om geheel coronaproof te shoppen… Dat klinkt goed, toch? En laat dat nou kunnen! Want bij Luz Studio hebben jij en jouw gezelschap de complete winkel tot jullie beschikking. De zaak is gevuld met mooie, betaalbare damesmode en (woon)accessoires. Met gratis thee, koffie, lekkers en een symbolische ‘bubbel’ belooft dat een wel heel gezellig uitje te worden…

“Dit concept is gestoeld op vertrouwen. Je geeft aan wanneer jij en je gezelschap willen komen. Wij openen de winkel op het afgesproken moment en laten jullie vervolgens helemaal vrij om alles in de winkel te bekijken en te passen. Je schrijft op wat je koopt en je betaalt achteraf.” Aan het woord is Nancy Rigter, eigenaresse van Luz Studio. “Op vrijdag en zaterdag is de winkel overdag geopend voor iedereen. Dan ben ik er of is er een medewerkster die jou, als je daar behoefte aan hebt, kan adviseren”, aldus Nancy.

Luz Studio blijft Leuk!

Hoewel zij een winkel heeft in Bavel en zelf in Breda woont, kent Nancy deze regio goed, evenals het pand aan de Gerardushof waarin ze is neergestreken. “Voorheen zat hier LEUK Studio, opgericht door mijn lieve vriendin Paola Korsmit die het personal shoppen en shoppen in je bubbel in Bosschenhoofd succesvol heeft geïntroduceerd. Zij en ik delen de passie voor mode en styling én de visie op ondernemen, dus onze samenwerking is altijd bijzonder fijn geweest. Toen zij aangaf zich volledig te willen richten op interieurstyling en deze winkelruimte vrijkwam, hoefde ik niet lang na te denken voor ik ‘ja’ zei tegen dit nieuwe avontuur. Voortaan zit hier dus Luz Studio en het blijft Leuk!”, lacht Nancy.

Alles draait om zorg en aandacht

Nancy voelt zich zichtbaar thuis in de winkel die qua uitstraling niet zou misstaan in de grote stad en tegelijkertijd die typische gemoedelijke Brabantse sfeer ademt. Diezelfde unieke mix is ook Nancy toe te dichten. Hoewel deze stijlvolle vrouw haar sporen in de wereld van mode en beauty ruimschoots heeft verdiend, is er bij haar van opsmuk geen enkele sprake. Wat haar betreft draait haar vak om oprechte zorg en aandacht. “Veel vrouwen vinden een persoonlijk advies erg fijn. En dat vraagt om een persoonlijke en eerlijke benadering. Wij willen dat je je prettig en zelfverzekerd voelt bij Luz Studio. Dat zie je ook weerspiegeld in de kleding die we verkopen. Naast wat meer uitgesproken modellen, zie je hier vooral veel mooie betaalbare basics die je eindeloos kunt combineren, ook met onze accessoires.”

Laat je licht stralen

Daarnaast vind je er een bescheiden collectie cadeauartikelen. “Bij genoeg animo breid ik die uit”, zegt Nancy toe. De toekomst ziet zij zonnig tegemoet. “Daar is de naam van mijn winkel ook op gebaseerd. Luz is de naam van het Portugese dorp waar mijn gezin en ik graag naartoe gaan. Het betekent licht. Luz Studio is er om jou te laten stralen. De naam weerspiegelt tevens mijn liefde voor mijn gezin en aanhang. Alle vijf zijn we ondernemers. Mijn partner Colin is eigenaar van ons prachtige hippe restaurant Colins in Breda, zoon Zino heeft een webshop in herensieraden (www.zino-amsterdam.com) en zoon Skip en zijn vriendin Jennifer hebben beiden een eigen film/fotografie en mediabedrijf (@skipfilmproductions en www.jennamedia.nl). Wij steunen en inspireren elkaar… lichten elkaar als het ware op... ook daar staat Luz voor…”

SHOP IN JE BUBBEL-AKTIE
ONTVANG €50 SHOP-TEGOED!
Plan dan voor in december-januari een veilig ‘in je eigen bubbel/shoppen’ dan ontvang jij een shop-tegoed van maar liefst €50!
Via mail, mobiel, dm(insta,fb)
06-81842503
nancyrigter@hotmail.com
Info@luzstudio.nl

Luz Studio, St. Gerardushof 2, 4744 BD Bosschenhoofd, 06-81842503, info@luzstudio.nl www.luzstudio.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief