Afbeelding
Foto: Google Maps

Energieloket wordt eventjes campagneloket

Door: Vera de Geus Algemeen

OUDENBOSCH - Het Energieloket wordt aanstaande zaterdag omgetoverd tot campagneloket. 

Op zaterdag 15 januari 2022 start Team D66 Halderberge namelijk de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 met de opening van het campagneloket in het Energieloket, Oudenbosch.

“Team D66 Halderberge heeft een afspraak met Energiek Halderberge, waarbij wij de ruimte van het Energieloket omvormen tot campagneloket en gebruiken voor de coördinatie van onze campagne-activiteiten. De kosten voor het gebruik van het campagneloket worden ingezet voor een concreet project van Energiek Halderberge: laadpalen gebruikmakend van lokaalopgewekte energie. Een echte win-win situatie! Wij zijn de samenwerking met Energiek Halderberge aangegaan omdat klimaatverandering één van de grootste uitdagingen van deze tijd is.”

“Alle campagne-activiteiten vinden met inachtneming van de geldende COVID-19 maatregelenplaats en het campagneloket wordt ook als zodanig ingericht. Koffie, thee en fris staan klaar wanneer geïnteresseerden een bezoek willen brengen aan het campagneloket, waarbij op dit moment geldt dat er maar één bezoeker per keer aanwezig mag zijn. De openingstijden van het campagneloket worden op een later moment bekend gemaakt. Uiteraard gaan we vanuit het campagneloket ook naar onze inwoners toe om informatie te delen en het gesprek aan te gaan.

“Team D66 Halderberge organiseert onder andere de volgende activiteiten:- vanuit het campagneloket worden drie online politieke cafés georganiseerd over ‘wonen’,‘sterk bestuur’ en ‘mobiliteit’;- de actie ‘Heel Team D66 Halderberge bakt’; voor een goed doel op het gebied van het sociaaldomein gaan we (appel)taarten en andere lekkere dingen bakken en rondbrengen;- de actie ‘Vogelhuisjes’, die door de mensen van de Martwienkel in Oud Gastel zijn gemaakt. Nadere informatie over deze campagne-activiteiten volgt.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief