Richard Pertijs met Deo Smurf
Richard Pertijs met Deo Smurf Foto: Richard Pertijs

Richard Pertijs brengt nieuwe carnavalsingle ‘Leo waar is je deo’ uit

Algemeen

BOSSCHENHOOFD - De Bosschenhoofdse zanger, radio- en tv maker Richard Pertijs heeft een nieuwe carnavalsingle uitgebracht onder de naam Deo Smurf met ‘Leo waar is je deo’. 

In 2014 bracht hij dit zelfgeschreven nummer ook al eens uit onder de naam Theo Twijfelaar wat destijds flink door radiostations werd gedraaid. Daarnaast werd het ook luidkeels meegezongen tijdens de carnavalsfeesten in de kroegen en bij optochten in Brabant. Ook op youtube was het nummer een succes. 

Deo Smurf

“We leven met de corona in een rare tijd maar het weerhield mij er niet van om net als andere artiesten toch een carnavalsplaat op te nemen”, aldus Richard. “Ik heb alles in eigen beheer gedaan. De orginele versie versneld en voorzien met samples. Doordat het versneld is leek het op een smurfengeluid vandaar de naam Deo Smurf nu.”

Toch een lach

Ook de bijhorende clip is door Pertijs zelf bedacht en gemonteerd en aangeboden aan diverse radio en tv omroepen. Op youtube loopt hij al lekker. Los van het feit hoe carnaval dit jaar zal lopen hoopt Richard toch een lach te toveren op de gezichten van de mensen ermee met dit liedje wat niet zo snel uit je hoofd zal gaan.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief