Aanleg van de twee padelbanen.
Aanleg van de twee padelbanen. Foto: webcam TC Pagnevaart

Aanleg padelbanen bij Tennisclub Pagnevaart gestart

Algemeen

HOEVEN - Vorige week is gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Vanaf deze week start de realisatie van twee padelbanen bij Tennisclub Pagnevaart in Hoeven.

Na een gedegen voorbereiding van meer dan een jaar is het dan straks zover. De eerste twee padelbanen in de gemeente Halderberge. Oplevering staat gepland voor half maart van dit jaar. Dat zou mooi op tijd zijn voor de Halderbergse Kampioenschappen die gepland staan voor 25, 26 en 27 maart! We gaan er nu vanuit dat de coronamaatregelen het dit keer wel toelaten. Daarnaast hopen we dat ook het weer de komende weken meewerkt bij de aanleg van onze padelbanen. Dan zou er na twee jaar eindelijk weer gestreden kunnen worden om de Halderbergse titels. Alle seniorleden van de Halderbergse tennisverenigingen zijn weer welkom om deel te nemen. Dit jaar dus niet alleen tennis, maar ook strijden om de padeltitels.

Nadere informatie volgt tijdig via de toernooiorganisatie van de Halderbergse Kampioenschappen.

Wil jij ook padel spelen in Hoeven en lid worden van onze vereniging? Check dan vooral onze website voor alle info over padel: www.tcpagnevaart.nl of mail naar padel@tcpagnevaart.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief