Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Zó ziet Koninsgdag in Hoeven eruit!

Algemeen

HOEVEN - Het Oranjecomité Hoeven heeft er dit jaar voor gekozen Koningsdag volledig te vieren op het grasveld aan de Akkerlingen in Hoeven Centrum.

In de vroege ochtend van woensdag 27 april zal de reveille geblazen worden door verschillende leden van muziekvereniging Sint Caecilia. 

Om 09.45 vertrekt vanaf de Akkerlingen de altijd kleurrijke optocht door Hoeven met versierde fietsjes en andere voertuigen ook weer begeleid door Sint Caecilia.


In de middag begint om 13.30 uur de spelletjesmiddag. Tevens start dan de paardentram met zijn rondjes en starten voetbal- en korfbalwedstrijden. Ook de vrijmarkt begint dan. Verder zijn er hardloopwedstrijden in verschillende leeftijdscategorieën en rond de klok van 16.30 het Hoevense kampioenschap airfryer werpen.


Tevens start rond de klok van 13.30 uur een draaiorgel met muzikale optredens bij de Kroonestede. Daarna gaat dit draaiorgel via het Hofpark naar de Halderberg en sluit af op ons grasveld aan de Akkerlingen. Uiteraard is er gezorgd voor goede horecavoorzieningen, muziek van Disco Marco Braspenning, goede sanitaire voorzieningen etc.

Om 17.00 uur start de coverband Tot Dan met enkele ongetwijfeld sfeer verhogende optredens.

Aanmelden
Opgeven voor de verschillende en meer info zie: www.oranjecomitehoeven.nl. Voor KBO-leden is er in het Kompas vanaf 13.00 uur een oranje getinte feestmiddag met optredens van DJ Twan Koevoets en accordeonist Manfred Jongenelis. Het Oranjecomité Hoeven hoopt met dit programma veel bezoekers jong en oud op de Akkerlingen te mogen begroeten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief